West Cyclades

Sunday, 10 December 2017 13:37

Ανακοίνωση ΠΕΦΟ ΣΕΡΙΦΟΥ για τη Δωρεά χλοοτάπητα

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ε.Φ.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ
 
Η Π.Ε.Φ.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ 
 
Στα πλαίσια του κοινωνικού έργου που προσφέρει στο νησί μας εδώ και δεκατέσσερα χρόνια και με την αγωνία που την κατέχει για την καλύτερη διαβίωση των παιδιών μας ( μικρών και μεγάλων) βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάση και να παραδώσει σε όλους εσάς τους συμπολίτες μας έναν χώρο που για πολλά χρόνια ήταν το ξερό γήπεδο του Αυλώμονα, σε ένα γήπεδο προδιαγραφών 7 x7 με πλαστικό χλοοτάπητα, ενός χώρου που πιστεύουμε ότι θα δώσει μεγάλη χαρά σε μικρούς και μεγάλους. 
 
 Οκτώβρη του 2016 μας κοινοποίησε το συμβούλιο του Δήμου Αλίμου για την παραχώρηση του τάπητα και με άμεσες κινήσεις της Π.Ε.Φ.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ πήραμε την άδεια από τον Δήμο Σερίφου για την διαμόρφωση του χώρου.
 
 Έγιναν τα απαραίτητα χωματουργικά, η μεταφορά του τάπητα, το στρώσιμο από ειδικό συνεργείο, η κατασκευή των νέων τερμάτων και η γραμμές, φυσικά με όλα τα έξοδα από την Π.Ε.Φ.Ο. Δεν αργήσαμε πολύ και στα τέλη Νοεμβρίου παραδώσαμε τον χώρο στον Δήμο Σερίφου και στους πολίτες νοιώθοντας μια τεράστια ικανοποίηση και χαρά για το αποτέλεσμα. 
 
 Πλέον αυτός ο μικρός παράδεισος μπορεί να φιλοξενήσει μικρούς και μεγάλους, είδη ο κόσμος που μαζεύεται για να παίξει λίγο μπαλίτσα όπως λέγεται στην πιάτσα του ποδοσφαίρου είναι πολύς και ευχόμαστε να γίνουν περισσότεροι.
 
 Για την ολοκλήρωση του έργου χρειάστηκε και οι βοήθεια κάποιων ανθρώπων τους οποίους σαν Π.Ε.Φ.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσιος.
 
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν πρώτα στον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη και στο δημοτικό συμβούλιο για την παραχώρηση του τάπητα και την μεταφορά του στα πρακτορεία, στον Δήμο Σερίφου για την άδεια διαμόρφωσης του χώρου, στον Αργύρη Σταματέλο για τα τεχνικά, στον Βασιλέα Βαραγγιάνη για το στρώσιμο του γηπέδου, στον Γιώργο και στον Νίκο Κουζούπη για τα μηχανήματα που μας διέθεσαν για να στρωθεί το γήπεδο, στον Ανδρέα Βαλσαμακη για την παραχώρηση του γερανού, τον Α.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ για το μηχάνημα διαγράμμισης, τον Μανώλη Χριστοδούλου για την κατασκευή των τερμάτων και σε όσους ακόμα βοήθησαν για την κατασκευή του γηπέδου φυσικά το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στον κόσμο ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει τα όνειρά και τα έργα της Π.Ε.Φ.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ δίνοντας από το υστέρημά του, χωρίς την στηρίξει του κόσμου δεν θα είχαμε καταφέρει πολλά πράγματα όπως και χωρίς την ενέργεια και την αποφασιστικότητα όλων των παιδιών της Π.Ε.Φ.Ο δεν θα θέταμε νέους στόχους.
 
 Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλων τον κόσμο που θα βρεθεί στην Αθήνα τα Χριστούγεννα ότι η Π.Ε.Φ.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ διοργανώνει για τρίτη χρονιά φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των παλαιμάχων της Εθνικής Ελλάδος και παλαιμάχων Σερίφου στο στάδιο των Τραχώνων στον Άλιμο για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αλίμου στις 23-12-2017, επίσης όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ανήμερα της πρωτοχρονιάς η πεφο θα πει τα κάλαντα περνώντας από τα σπίτια των συμπατριωτών στη Σέριφο. Όσο για τα εγκαίνια του γηπέδου του Αυλώμονα θα ενημερωθείται σε σύντομο χρονικό διάστημα, ας αρχίσουν σιγά σιγά οι βετεράνοι να προθερμένονται.
 
 
 Σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία και χαρά, όσο για την Π.Ε.Φ.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ......συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. 
 Δ.Σ.  Π.Ε.Φ.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ 
 
 
 

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε Αλίμου.
Αγαπητέ συμπατριώτη Ανδρέα.

Το Δ.Σ της Π.Ε.Φ.Ο Σερίφου σας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες τόσο σε εσάς, όσο και στο σύνολο του Δημοτικού σας Συμβουλίου, για την ευγενή σας χειρονομία , να μας παραχώρησετε τον αντικατασταθεντα χλοοτάπητα του γηπέδου σας, προκειμένου να τον τοποθετήσουμε σε Δημοτική ιδιοκτησία στην ΣΈΡΙΦΟ μας,
δημιουργώντας ένα χώρο άθλησης για όλους τους κατοίκους του μικρού νησιού μας.
Η χειρονομία σας αυτή για εμάς τους Σεριφιωτες είναι μια πράξη, άξια συγχαρητηρίων σας ευχαριστούμε πολύ!!!

Το Δ.Σ της Π.Ε.Φ.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ

 
 
Πηγή :  Δ.Σ.  Π.Ε.Φ.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ
 
 
 
 

xlootapitas

 
 
 

9       3

         

 

10    11       

 

 

13       4             

 

 

 5     7     

 

 

6       12          

 

 
 1      
 
 
 
 
  2
 

 

Last modified on Thursday, 21 December 2017 18:39

join with us

twinter

NEWSLETTER